juliannekausland -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hardanger next!

 • 29.07.2012kl.20:00
 • (8)


Heihei!

Nå sitter jeg og pakker, hater det virkelig! Det er så stress og vite hva du skal ha med, hva du ikke skal ha med. Jeg reiser ihvertfall i måren klokken 11, med besto, besten, mia og vegar ( kusinen og fetteren min) Passet jo veeeeldig bra at jeg har dritt dårlig døgnrytme, besto og besten er vel ikke akkurat de besteforeldrene som sover til kl 2, hehe. 

Som du ser, er ikke så stor fan av og brette sammen klær

 

Hva skal du i måren? :-D

 • herliig

  • 28.07.2012kl.19:01
  • (10)


  Jeg elsker virkelig sommer! De dagene du kan bare slappe av, sove til kl 4 om dagen og spise is hver dag. Døds herlig! I dag er en av de dagene, de dagene du ikke orker noen ting. Herlig og bare være hjemme og slappe av, hehe. Nå holder jeg på og pakke, for jeg reiser til hardanger på mandag. Skal ta med kameraet, så det blir bilder når jeg kommer hjem :-)

  Hva har du gjort i dag? :-)

 • sleepover

  • 27.07.2012kl.19:38
  • (2)


  Heihei!

  I natt sov jeg hos adele, det var kjempekoselig! Først tok vi bussen til skogsvåg og kjøpte mat, møtte mange folk fra skolen. Seinere på dagen lagde jolanda pannekaker til oss(♥♥), passet unger og var på pc'en. 

  Adele betalte 100 kroner til bussjoføren og fikk kun 20 kroner tilbake. Når vi skulle av gikk vi fram og klaget, hun ble drit sur og ga oss kun 50 kroner tilbake.. Hater bussjofører, virkelig! 

   

  Hva gjorde du i går? :-)

   

   

 • JULIANNE KAUSLAND

  • 23.07.2012kl.21:07
  • (2)


  Hællæ blæggæn!

  Jeg har fått den ære av Julianne å skrive om hun og hvordan hun er osv, en nesten umulig oppgave må jeg si. Finnes ikke ord som kan beskrive denne flotte kjerringen! (hjerte) Men jeg skal prøve da. Julianne er en utrolig sosial person, du ser henne aldri alene ( nesten - do,dusj osv) og hun maser i et sett med folk på face og mobil ellers. Hun kan vere verdens mest usakelige person og kan fort bytte tema til noe helt annet og du sitter der og vet ikke heeelt hva du skal svare men bare kjører på med noe som høres like teit ut. Eller det er lov å prøve, er vanskeligt siden hun er så forbanna utavdenneverden. Hun er ganske så populær, blandt eldre, yngre, dyr hele pakken - spesielt blandt guttene. Hun kan vere verdens dummeste person og verdens smarteste. Men det som er bombesikert er at hun alltid kommer til å vere der for deg og støtter deg. Vis du virkelig trenger hjelp og noen som kan løfte deg fra bakken er hun rette wonderwoman, for hun er der! 

   

   

  Hun er helt sykt herlig, og har _DEN_ smittende latteren! Lover dere, ler hun ler du! Dette er det viktigeste og det du kommer til å legge merke til først, HUN ER TIDENES RETARD! Lover dere, fyfaen, nå hun har begynte å monge seg, røm! Men hun er så god på alle måter og. Hun er så snill og omtenksom, og virkelig en av de bedre menneskene som har kommet ut av sund. Hun får humøret ditt fra 1 til 100 på no time! 

     Tror jeg har dekket alt! Takk for meg! Elsker deg mongisen min - andrea
 • hits